Een kalender maken in word


Klik op het tabblad ontwikkelaars maken in de groep besturingselementen op Inhoudsbesturingselement voor afbeeldingen.
Stap 3: Voeg inhoud aan kalender het formulier toe Klik in het tabblad Ontwikkelaar in de groep Besturingselementen op Ontwerpmodus en word voeg vervolgens de gewenste besturingselementen.U kunt bijvoorbeeld voor het inhoudsbesturingselement Datumkiezer opties word selecteren voor de manier waarop de datum moet worden weergegeven.Een afbeeldingsbesturingselement wordt vaak gebruikt voor sjablonen, maar u duikplan kunt een dasknoop afbeeldingsbesturingselement ook toevoegen aan een formulier.Klik in het formulier dat u hebt gemaakt op het tabblad.Typ in het dialoogvenster, dubbele opslaan als een naam voor de nieuwe sjabloon of lampenkap het nieuwe document en klik.Vul andere gewenste eigenschappen.Stap 5: voeg instructies toe aan het formulier Als u instructies toevoegt, wordt het gebruik van word het formulier dat u maakt en verspreidt eenvoudiger.Zie Stap 4: Stel de eigenschappen voor de inhoudsbesturingselementen in of wijzig deze voor het instellen van specifieke eigenschappen voor het besturingselement.Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is?Klik op het tabblad ontwikkelaars in de groep besturingselementen op de Inhoud van de datumkiezer.U kunt het volgende doen: Een tekstbesturingselement invoegen duiklood waarin gebruikers tekst kunnen typen Een afbeeldingsbesturingselement invoegen Een bouwsteenbesturingselement invoegen Een keuzelijst met invoervak of een vervolgkeuzelijst invoegen Een datumkiezer invoegen Een selectievakje invoegen Oudere formulierbesturingselementen gebruiken Een tekstbesturingselement invoegen waarin gebruikers tekst kunnen invoeren.U kunt ook beginnen met een leeg document en dit opslaan als een document of een sjabloon voor later gebruik.Lees dan onderstaande How-To door. Stap 6: voeg beveiliging toe aan een formulier drupal Een formulier beveiligen betekent dat deze kan niet worden druppende gewijzigd.
Stel een vraag gepubliceerd.
Klik onder Eigenschappen voor vervolgkeuzelijst op Toevoegen om de kalender lijst met keuzemogelijkheden te maken.
Hiermee kunt u maken het besturingselement maken verwijderen maar kunt u niet de inhoud van het besturingselement bewerken.
Schakel het selectievakje Inhoud kan niet worden bewerkt.
Besturingselementen voor bouwstenen zijn bijvoorbeeld handig als maker u een contractsjabloon instelt en moet u verschillende standaardtekst afhankelijk van het contract over de vereisten van toevoegen.
Stap 1: open het tabblad Ontwikkelaars.Ben je benieuwd hoe je zon kunt typen?Een datumkiezer invoegen Klik op de positie site waarop u het besturingselement voor de datumkiezer wilt invoegen.Als u tijd wilt besparen, begint maken u met een formuliersjabloon.Als u wilt beperken wat gebruikers kunnen toevoegen, voegt u het inhoudsbesturingselement voor tekst zonder opmaak.Selecteer tweemaal OK en maak de lijst.Beginnen met een leeg document, als u uw eigen sjabloon maken wilt, drupal beginnen met een nieuw document en het nieuwe document opslaan als sjabloon.Kies onder, speciaal de optie, verkeerd-om.Maak maken uw lijst, typ de lijst.Ga naar ontwikkelaars en selecteer maken het inhoudsbesturingselement voor een selectievakje aan het begin van de eerste regel.Egal, ob Hochformat oder Querformat.Klik op het formulier dat overeenkomt met het type formulier dat u wilt maken.
Voer de volgende handelingen uit om de standaardtekst van de instructies wilt wijzigen: Klik op het tabblad Ontwikkelaars, in de groep Besturingselementen, op Ontwerpmodus.
U kunt een bouwsteenbesturingselement ook maken gebruiken in een formulier.

[L_RANDNUM-10-999]

Most popular

Te bereiken op telefoonnummer: Wanneer, begintijd, afspraakduur, engels eindtijd, verplichte contactgegevens zijn volledig easy ingevuld afspraak 3 De easy verplichte contactgegevens zijn nog niet volledig ingevuld easy Uw gegevens.De adviseur helpt je maken daarbij. curry afspraak Kies vervolgens een make geschikte datum en make make tijd.Activiteitselectiestap is volledig..
Read more
Kies vervolgens een maken geschikte datum en maken tijd.Afspraakduur, verplichte contactgegevens zijn volledig ingevuld 3 De frans verplichte contactgegevens zijn nog niet voor volledig ingevuld Contactgegevens.Formeel, beleefd, ten gevolge van. Vul het lampenkap digitale inschrijfformulier zo volledig mogelijk.Krachtmeting: Hoe sterk ben jij in ondernemen.Begin met inschrijven, stap 2..
Read more
Zolang het dishes nog niet verplicht is maken om de wltp-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden maken genoemd.Of je nu een afspraak maakt voor de Genius Bar, naar een Apple Authorized Service Provider gaat of je device naar ons opstuurt, je krijgt easy altijd de deskundige..
Read more

Most popular

Een app maken android

The best part of easy PhoneGap android is maken that it is free with zero ads or other restrictions, which weve seen is not always the case when you use a builder!Video: recensie en tutorial voor Siberian. Gratis proberen: Gamesalad maken Games maken is zon beetje de maken


Read more

Een ander woord voor indruk maken

Je bent ontzettend toegewijd aan wat je ook maar doet, en je bent erg loyaal Betrouwbaarheid.Ga niet opscheppen over hoe indrukwekkend je bent.Ruimte voor het ander hele gezin. Je kunt je politieke vaardigheden testen door je verkiesbaar voor te stellen.Wees aardig ander tegen easy iedereen.De meest indrukwekkende personen


Read more

Een analyse maken

Klik op een enquête of een sjabloon om maken een voorbeeld van easy de analyse enquêtevragen te bekijken.Bij IT, Risk of Finance, of bij andere onderdelen waar data analyse en data science onmisbaar zijn. 2 Laat je tekst aan maken iemand anders lezen.Hierbij kun je een bepaald beeld


Read more
Sitemap