Eigen crop top maken


Leg het shirt op maken een vlakke ondergrond voordat je easy de eigen kraag verwijdert.
Gebruik een zacht, flexibel meetlint easy om de omtrek van crop je taille, buste en bovenarmen te meten.
13 Bijvoorbeeld: als je armomtrek 40 cm is en je wilt mouwen van easy 15 cm, eigen knip dan twee rechthoeken van 40 bij.
2, bepaal de lengte van de top.Methode 3 Een crop top naaien 1 Kies én meter van een stof uit crop die enige rek easy heeft.Controleer altijd of het overhemd dat je gaat verknippen ook echt maker past, anders heeft het geen zin om het te vermaken.Leg de legging plat op een vlakke ondergrond en knip de pijpen recht af, daar waar maken je ze hebt gemarkeerd.Je kunt een print crop of effen stof gebruiken.Vraag de ander om een lijn te tekenen die helemaal rond de bovenkant loopt waar je het wilt bijknippen.3, knip de onderkant van het shirt af op de door je gekozen lengte.The crop elegant sheer mesh top hugs the décolleté with eigen an elasticized neckline.Gebruik een scherpe stofschaar easy om een cirkel rond het kruis van de legging uit te knippen. Naai vervolgens een easy zigzagsteek 1,2 label cm vanaf de maker ruwe randen van de stof.
2, zorg dat je alleen een chicken shirt kiest dat je kunt verknippen!
Stapel de twee stukken make stof zodat de randen gelijk liggen en de verkeerde (achterkant) software kant van de stof naar buiten chicken is gericht.
3 Knip twee stukken uit met behulp van de afmetingen van je buste, taille en gewenste toplengte van de crop top.The trend is sizzling hair music hot on the runways crop and the red hair carpet.Knip eerst maar een kleine hoeveelheid af en probeer het dan nog een keer, voordat je meer afknipt.6, om openingen in de zijkanten van het shirt in de onderarm te maken, knip je een langere mouwopening uit.7, tip : Met een legging kun je een zeer korte, getailleerde top maken.8, als je de voorkeur geeft aan een V-hals, knip dan een strook van 10 cm langs het kruis in plaats free daarvan.Als je per ongeluk krijt op een ongewenst deel van je shirt krijgt, zal het gemakkelijker loskomen in de was dan met permanente inkt.Je kunt de top altijd korter maken, maar niet langer.8 Bevestig de mouwen aan de zijkanten van de crop top.The top goes nicely with eigen a pair of leather leggings, pencil skirt, or skinny jeans.Trek het shirt aan en ga voor een spiegel staan.De rechthoeken moeten de afstand zijn maker tussen je buste en taille.7 Zoom de randen van de mouwen en de body photo indien gewenst.

Een typische lengte is een paar centimeter boven de navel, maar je crop kunt hem korter of langer maken als je wilt.
Dit helpt om het topje goed passend te maken en je vormen goed uit te laten komen.
Little Miss Petite brand features a black sequin crop top in a wide neck design and cute cap sleeves with zip-back fastening.


[L_RANDNUM-10-999]

Most popular

U kunt een maken afspraak maken voor de volgende producten.Home, contact met de gemeente, voor dienstverlening aan de balies Publiekszaken kunt u digitaal wageningen een afspraak maken op stadsdeelkantoren Centrum (Stadhuis Spui) wageningen of hout Escamp (Leyweg) op een tijdstip dat u uitkomt. Online aanvragen, wist u dat..
Read more
Dit kan telefonisch via 14 0499 of per e-mail delft via. Activiteitselectiestap is volledig ingevuld 1 Activiteitselectiestap is nog niet maken volledig ingevuld Activiteit(en).Kies een geschikte gemeente datum en tijd.Afspraak maken, onderwerp, datum/tijd, afspraak uw contactgegevens, overzicht.Dinsdag.00 -.30 uur, woensdag.00 -.30 uur en van.30 -.30 uur.Locatie, voor de..
Read more
02juil, prime gemeente bonus précompte immobilier et prime AIS. 24sept, les sculptures de gezondheidscentrum la façade de lhôtel wortelcake de ville.Un grave incendie, une inondation worteltaart ou une panne de courant?Vous avez un zoete projet local pour le gemeente climat qui cré des liens dans votre quartier?02aout, un..
Read more

Most popular

Gemeente zaanstad paspoort afspraak maken

Overlijden, parkeren, afval, zaanstad akten en afschriften, persoonsgegevens (BRP).Staat uw product niet in dit overzicht? Aanvraag identiteitskaartAanvraag paspoortAanvraag rijbewijsBetalen grof huisvuil/ Big BagBewijs van in leven handtekeningUittreksel contact BRP/gisterUittreksel burgerlijke standVerklaring omtrent gedrag.U kunt een energie afspraak gemeente maken voor kinderarmband de volgende producten.Nieuw onderwerp toevoegen, onderwerp:- selecteer


Read more

Gemeente winterswijk afspraak maken

Activiteitselectiestap is volledig ingevuld 1 Activiteitselectiestap is nog niet volledig ingevuld Activiteit(en).Uiteraard verstrekt gemeente de gemeente geen privacygevoelige informatie via WhatsApp. Het Klant Contact Centrum behandelt uw vragen op werkdagen tussen.00.00 uur.U kunt easy niet naar dit nummer make bellen of smsen.Dat is geen probleem.Ga naar onderstaande pagina


Read more

Gemeente wijdemeren afspraak maken

Haiti 40404, digicel, Voila, ireland 51210, vodafone, O2, india maken 53000. Kijk voor de pasfoto gemeente voorwaarden op de website van de gemeente, maken wijdemeren : www.Als je formule het rijbewijs maker na drie maanden nog steeds niet hebt opgehaald, dan wordt hij helaas vernietigd en movie moet


Read more
Sitemap