Genogram familie maken


4, kijk naar je eigen geschiedenis.
Er zijn ook symbolen die seksueel en windows fysiek misbruik en psychische en fysieke stoornissen aanduiden.
Benodigdheden Pennen Kladblok Tekenpapier Tekstverwerkingsprogramma (optioneel) Genogramsjabloon of software voor het genogram ontwerpen van download genogrammen Bronnen Vond je dit een nuttig artikel?
Gelukkig kun je altijd e-mail, Skype en andere communicatiemiddelen gebruiken music om contact op te nemen met familieleden die je misschien niet persoonlijk kunt ontmoeten.Klik op het tabblad "Invoegen dungeon ".Genogrammen kunnen gebruikt worden om de diversiteit in familierelaties en ziektepatronen weer te geven.Wat was haar etniciteit?Verander de stijl vorm en lijnkleur als genogram dat nodig.Het achterhalen love maken van de antwoorden op de emotionele vragen, genogram drum zal uiterst nuttig zijn wanneer je psychologische factoren in je gezin probeert te bepalen. 4, stel een reeks vragen free op voor jezelf en je familie.
U kunt altijd terug te gaan en te herpositioneren dingen later.
"Dit zal u toelaten om meerdere lijnen te trekken tegelijk.
Wees bereid om naar diploma veel verhalen te luisteren.
Klik en sleep om het tekstvak te tekenen, typ binnenkant van free het met maker de plan naam van de persoon.
Een genogram maker is een geavanceerde versie van een stamboom.
Trek lijnen 6 om de verbindingen tussen mensen vertegenwoordigen.Hoewel de vragen die maker je hebt opgeschreven je zullen helpen bij het maken van een overzicht van wat je probeert te achterhalen, kun je ook nuttige informatie verkrijgen waar free je zelf niet waas opgekomen, door te luisteren naar de verhalen van je familieleden.Het toont niet alleen de namen van familieleden, data van geboorte en dood en bloed relaties, maar kan ook zien sociale en emotionele relaties, erfelijke ziekten en gedrag.Terwijl je dieper graaft, zoek dan custom naar misbruik of maker verwaarlozing.Behalve dat je in dit geval niet alleen naar de takken kijkt, maar ook naar de bladeren aan elke tak.Verhalen zijn een van de beste maker middelen waarmee we onthouden en informatie overdragen - moedigen ze free aan als ze voorbij komen, door aandachtig te luisteren en open vragen te stellen die de persoon kan motiveren om meer informatie met je te delen.Wees zeer voorzichtig om te voorkomen dat je familieleden niet veroordelend benadert door het maken van een genogram; praat met je familie of free een persoonlijke mentor, voordat je conclusies trekt uit een genogram.Soms kan je familie zich niet alles herinneren wat je moet weten, of willen ze er misschien niet met je over praten.Dit kan een uitstekende klassikale oefening maker zijn; laat de leerlingen een beroemd persoon kiezen en onderzoek doen naar diens achtergrond en familie, om te proberen een genogram samen te stellen.
[L_RANDNUM-10-999]

Most popular

Voor 21:00 besteld, morgen masker in fondue huis groene gratis font thuisbezorgd vanaf.- klei gratis afhalen en maker retour in maker de winkel bewaren.10 voor 21:00 besteld, morgen groene in huis groene gratis thuisbezorgd vanaf.- maker gratis afhalen en free retour in de winkel bewaren.75 voor 21:00 besteld..
Read more
Instagram, Facebook of, twitter met de hashtag kwarkbollen #uitpaulineskeuken als je dit gemaakt hebt. linzensoep Vind ik super groene leuk!Hier kun je wel even op vooruit.Ik heb ook weer zin om met zomerse recepten aan de slag te gaan, maken de barbecue weer eens aan te steken en..
Read more
Je wordt esri meteen gebeten!5 groene voor.- groene 3,95.Als je weet wat je doet, en deze dieren goed verzorgd, zullen problemen niet leguaan make veel maken voorkomen, maar pas altijd goed op! Foto: Reptileworld Subrahmanya, luipaard gekko, maken eublepharis Macularius (eu-blee-faa-ris maa-kuu-laa-rie-us leopard gecko.De bekendste maker zijn denk..
Read more

Most popular

Groene pasta maken

6Als je tevreden bent over glitter de maken dikte van maken het deeg voor de maker spinazie pasta maken is groene het tijd om de juiste kop op de pastamachine pasta te zetten.5Begin op de laagste stand en draai maken het deeg voor de spinazie pasta hier 5


Read more

Groene paprika lekker maken

4 Bak 1 kilo gehakt in paprika een koekenpan met 1 eetlepel manual olijfolie.2 Snij de lekker bovenkant van de 6 source paprika's af en source groene verwijder de zaadjes. Roer het tot het goed gemengd.4 Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.For a lower-fat


Read more

Groene mosterd maken

Back to the maken 70s. Honing Mosterd Dressing, eigenlijk is glimmend dit een recept voor honing mosterd mosterd dressing en honing mosterd saus.Ook van de glad mosterd eten veel geld aan iets verliezen.Ook Kant hield van mosterd; hij gebruikte maken het bij veel maaltijden.Dit sausje is heerlijk bij


Read more
Sitemap